Get Adobe Flash player
Traductor

Els ulls com a protagonistes

Els ulls com a protagonistes

Fer els ulls protagonistes, aquest òrgan que ens connecta amb el món i ens ajuda a percebre i interpretar la realitat que ens envolta, és el punt de partida del Mètode Bates i l’Escola de Visió Natural.

Els ulls, l’òrgan que observa, passa d’aquesta manera a ser l’observat, ens connectem amb ell i anem descobrint quan i per què es tensa, quins pensaments, hàbits, postures l’ajuden a veure millor i quines empitjoren la visió. Els jocs i dinàmiques del mètode incorporats al nostre dia a dia aniran facilitant la transformació que ens pot portar a una visió més clara no només física, sinó també mental i emocional.

Prevenir, una bona idea

Per beneficiar-se de les propostes del Mètode Bates no cal patir cap trastorn visual. De fet, la cura de la vista que proposa el creador d’aquest sistema no es centra en la malaltia, sinó que persegueix ajudar a conservar la salut dels ulls, afavorir la seva resistència a les malalties i aportar recursos perquè siguin capaços de superar per si mateixos els trastorns visuals de caràcter reversible que puguin aparèixer.

En un món com el nostre en què els impactes visuals que rebem són constants i exigeixen als nostres ulls un esforç continuat, incorporar al nostre dia a dies algunes de les dinàmiques del Mètode Bates pot ser una bona manera de preservar la salut dels nostres ulls .